Geras nakties miegas labai svarbus žmogaus fizinei ir psichologinei sveikatai. Išsirinkti tinkamą patalynę – nelengva užduotis, nes ji turi atlikti ne tik estetinę funkciją, bet ir užtikrinti kokybišką miegą. Vilnonė patalynė – vienas populiariausių šiandienos pasirinkimų, vertinantiems natūralumą ir komfortą. Kodėl miegas vilnos pataluose yra kokybiškesnis?

 

Ilgesnė miego trukmė. Vilnonė patalynė dėl savo unikalių savybių prisitaiko prie kūnui optimalios temperatūros ir viso miego metu ją išlaiko tolygią. Natūralios vilnos pluoštas sulaiko orą ir sukuria izoliacinį sluoksnį, taip prisitaikydamas prie žmogaus kūno temperatūros, todėl miegas yra gilesnis, ramesnis ir kokybiškesnis.

Tinka visais metų laikais. Vilnos pluoštas aktyviai reaguoja ir prisitaiko prie kūnui optimalios temperatūros. Žiemos metu vilnos pataluose iš karto sušilsite, o vasaros metu – jausite malonią vėsą, nes vilna aktyviai sugeria ir išgarina drėgmę.

Tinka jautriems, alergiškiems žmonėms. Vilnos pluoštas natūraliai greitai sugeria ir šalina drėgmę, užtikrina sausumo pojūtį ir nesudaro sąlygų daugintis bakterijoms, grybeliams ir kitiems mikroorganizmams.

Teigiamai veikia bendrą kūno savijautą. Vilnonė patalynė yra ypač minkšta, ji prisitaiko prie kūno linijų ir suteikia atramą bei palengvėjimą kūnui. Naudojant be užvalkalo, vilnos plaukeliai atlieka mikromasažą, veikia raminamai, aktyvina kraujotaką, todėl atsibusite pailsėję ir žvalūs.

Ilgaamžiška. Skirtingai nei kiti pluoštai, vilna yra ypač elastinga, patvari ir daug geriau išlaiko savo formą.

Daugiau apie „VitaHome“ vilnos gaminius čia.