Magnetoterapija yra profilaktinė - gydomoji priemonė gydanti ir mažinanti skausmą magnetiniu lauku.

Visi vokiečių kampanijos „Magnoflex®“ produktai unikalūs ir patentuoti. Gaminiai naudojami kojų, nugaros, pilvo, rankų, pečių, sprando, kaklo, galvos negalavimų ir kitų kūno vietų gydymui, taip pat miego sutrikimų gydymui.

„Magnoflex®“ gamintojas garantuoja, kad magnetai išsaugos savo įmagnetinimo savybes net 15 metų! Šie produktai yra sertifikuoti Berlin Cert pagal DIN EN ISO 13485:2007 standartą. Tai I klasės medicinos gaminiai.

Raiščių audinys su sidabruotais siūlais nedirgina odos, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, neįgeria kvapų.

Elektroninėje parduotuvėje VitaHome.lt rasite net 17 skirtingų raiščių įvairioms kūno vietoms:

Magnetoterapinis kaktos raištis. Ši priemonė mažina galvos skausmą, aktyvina kraujotaką esant susiaurėjusioms galvos kraujagyslėms, raminamai veikia nervų sistemą.

Magnetoterapinis kaklo raištis. Raištis gydo ir malšina kaklo, patempimų skausmus, taip pat naudojamas sinusų, gleivinės sudirgimams gydyti, gerina kraujo apytaką kaklo ir sprando srityje, mažina įtampą, patinimą.

Magnetoterapinis veido - akių raištis. Priemonė gydo akių uždegimą, malšina ašarojimą, taip pat naudojama slogai, sudirgintai nosies gleivinei, sinusitui gydyti. Raištis gerina kraujotaką veido srityje, mažina patinimą kaklo ir akių zonose. Taip pat tai yra profilaktinė priemonė nuo migreninių galvos skausmų.

Magnetoterapinis sprando raištis. Raištis malšina ir gydo sprando, kaklo, nugaros, stuburo skausmus, taip pat naudojamas sergant reumatinėmis ligomis, mažina galvos skausmą, taip pat tai - profilaktinė priemonė nuo migreninių skausmų.

Magnetoterapinis pilvo raištis. Padeda mažinti pilvo, menstruacijų keliamą skausmą, taip pat naudojamas šlapimo pūslės ir šlapimo takų ligoms gydyti.

Magnetoterapinė apjuosiamoji pagalvėlė. Magnetoterapinė pagalvėlė gydo ir malšina raumenų, sąnarių, reumatinius, nugaros, patempimų, sutrenkimų skausmus. Taip pat mažina klubo sąnario, inkstų skausmus, tinka naudoti potrauminiu laikotarpiu. Raištis gerina kraujotaką, mažina įtampą, nuovargį pilvo ir nugaros srityje.

Magnetoterapinis nugaros raištis. Priemonė malšina stuburo, raumenų, patempimų, sėdmens nervų, strėnų skausmus. „Magnoflex®“ gaminys aktyvina kraujotaką, mažina įtampą, nuovargį nugaros srityje.

Magnetoterapinis peties raištis. Raištis gydo ir malšina peties ir rankos skausmus, naudojamas artritui, artrozei palengvinti ar kitiems ūmiems skausmams gydyti, pvz.: sportinių traumų, patempimų, išnirimų. Taip pat aktyvina kraujotaką, mažina įtampą, nuovargį kaklo, stuburo ir peties srityje.

Magnetoterapinis piršto raištis. Raištis gydo ir malšina piršto sąnario, patempimų, sumušimų skausmus. Taip pat aktyvina kraujotaką, mažina patinimą.

Magnetoterapinis rankos raištis. Gydo ir malšina rankos, alkūnės, patempimų, sausgyslių, sąnarių skausmus. Tai yra ir terapinė - gydomoji priemonė, kai kaupiasi skysčiai, norint pagreitinti kaulų lūžių gijimą. Raištis taip pat gerina rankos ir plaštakos kraujo bei medžiagų apykaitą, mažina chroniškus, fantominius skausmus.

Magnetoterapinis riešo raištis. Raištis gydo ir malšina patempimus, sumušimus, ūmius ir lėtinius riešo skausmus. Naudojamas riešo kanalo sindromui gydyti, aktyvina kraujotaką, mažina patinimą.

Magnetoterapinis alkūnės raištis. Raištis gydo ir malšina, patempimų, sumušimų skausmus. Taip pat yra naudojamas esant artrozei, sergant reumatinėmis ligomis, esant lateraliniam epikondilitui („tenisininko alkūnė”). Jis gerina kraujotaką, mažina patinimą, įtampą alkūnės srityje.

Magnetoterapinis plaštakos raištis su nykščiu. Magnetoterapinis raištis gydo ir slopina ūminius ir lėtinius, patempimų, sumušimų skausmus, taip pat naudojamas sergant reumatinėmis ligomis, artroze, esant sąnarių deformacijai, kraujo apytakos sutrikimams. Raištis greitina kaulų lūžių gijimą, aktyvina kraujotaką.

Magnetoterapinis kelio raištis. Raištis naudojamas potrauminiu laikotarpiu, esant artrozei, edemai, reumatinėms ligoms. Šis „Magnoflex“ gaminys gerina kraujotaką, mažiną įtampą, nuovargį, patinimą kelio srityje, nuo ko dažnai kenčia viršsvorį turintys žmonės ir senjorai.

Magnetoterapinis blauzdos raištis. Magnetoterapinis raištis malšina ir gydo blauzdos, sumušimų, raumenų ir sausgyslių patempimų skausmus, mažina patinimą, stabo skysčių kaupimąsi, spartina kaulų lūžių gijimą. Raištis aktyvina kraujotaką, mažina nuovargį, įtampą, mėšlungio tikimybę.

Magnetoterapinis šlaunies raištis. Priemonė malšina ir gydo šlaunies, patempimų, sumušimų skausmus. Raištis naudojamas greitesniam kaulų lūžių gydymui, susikaupusių skysčių, sausgyslių ar raumenų patempimo gydymui.

Magnetoterapinis kulkšnies raištis. Raištis malšina ir gydo kulkšnies, raiščių, sausgyslių patempimų, ūmius ir lėtinius skausmus, skatina greitesnį kaulų lūžių gijimą, taip pat mažina artrito, artrozės sukeliamus skausmus. Raištis skatina kraujotaką, mažina nuovargį, įtampą, mėšlungio tikimybę.

Daugiau apie magnetoterapinius raiščius čia.